Hvad er businessCARD+ Level 1-3?

Hvad er businessCARD+ Level 1-3?businessCARD? er det ideelle værktøj til jeres hurtige og ukomplicerede succes på Internettet. Der kræves ingen programmeringskendskab for at opsætte en businessCARD+. Gennem vores betjeningsvenlige brugerflade har i lynhurtigt præsenteret jeres indhold på Internettet. Optimeret til søgemaskiner og mobile slutbrugere. Profiter også du af et i Europa enestående produkt!

 

Enkelte af de mulige moduler

 

Billedgalleri

Billeder siger mere end 1000 ord. Om der er præsentation af produkter, eller en rundvisning i jeres forretningslokaler, så overbevis jeres kunder ved første blik og udtryksfuldt hvad jeres virksomhed tilbyder. Indsæt op til 12 billeder med billedunderskrift og præsenter dem med vores animerede galleri!

Informationer

Hvad tilbyder jeres firma og hvilke fordele er der hos jer frem for jeres konkurrenter? Med hurtig oversigten kan i besvare disse spørgsmål kort og præcist. businessCARD+ Level 1-3 gør det muligt, at præsentere jeres produkter og ydelsesomfang. kompakt og overskueligt på op til fire indholdsområder.

Søgeord

Ved udvikling af vores produkter, blev der lagt et særligt fokus på optimering af BusinessCARD+ med henblik på søgemaskineoptimering. Da hver kunde er forskellig og stiller individuelle krav til at blive fundet på søgemaskinerne som fx Google, så kan der indsættes op til 50 individuelle søgeord på jeres BusinessCARD+.

 

Ruteplan

Vis jeres besøgende den hurtigste vej til jer! For at jeres kunder ikke længere skal køre besværligt rundt og lede efter jeres firma, vises jeres placering med et kortudsnit på jeres businessCARD+ og den bedste vej beregnes og vises på et aktivt kort. Som option er det muligt at printe skriftlig vejbeskrivelse.

Kontaktformular

Hold forbindelsen med jeres kunder og modtag forespørgsler og beskeder direkte via businessCARD+ Level 1-3 kontaktformular. Uden at vise jeres egentlige e-mail adresse. kan interesserede efterlade en besked til jer med færre grundinformationer. Gennem en integreret kontrolfunktion beskyttes i mod tidsrøvende SPAM mails.

Kontaktperson

Skab personlighed ved at du og dine medarbejdere præsenteres via vores kontaktperson database. Jeres besøgende får et hurtigt overblik over kontaktpersoner i jeres firma og de kan sætte sig målrettet i forbindelse med den rette medarbejder. De nødvendige informationer som navn, position og naturligvis også kontaktdata vises under kontaktpersonens portræt.

 

Brugerdefinerede farver

Individualitet skrives også med stort ved businessCARD+ Level 1-3. For at kunne skabe jeres egen individuelle udtryk, kan i afstemme mange farver og områder efter jeres personlige smag eller firma identitet. Fra skrift farve til komplet design af jeres mobile businessCARD+, står der mange muligheder åben.

Sociale medier

I web 2.0 tiden vinder sociale netværk som Facebook, LinkedIn eller Google+ konstant større betydning. Også virksomhederne kæmper mere og mere om kundernes gunst på disse platforme. For at kunne gøre jeres besøgende opmærksom på jeres profilsider på Twitter o.lign. så tilbyder businessCARD+ mulighed for at linke til disse via Social-medier-knappen.

Inklusive mobil version

Ingen hjemmeside uden en mobil version . det gælder også for businessCARD+ Level 1-3. Den stadigt voksende trend med det mobile Internet fordrer stadigt oftere tilpasninger af de Internet baserede informationer på mobile enheder. Om det er Smartphone eller Tablet, så leverer businessCARD+ til enhver tid, en tilpasset og optimeret mobil version. Helt uden besværlige tilpasninger fra jeres side!