Wat is een powerSITE?

Wat is een powerSITE?De powerSITE is de ideale tool om snel en effectief succes te hebben op internet. Om de powerSITE te installeren is geen enkele programmeerkennis nodig. Door ons gebruikersvriendelijk bedieningspaneel heeft u uw inhoud snel, professioneel en direct zichtbaar op internet. De powerSITE is voor zoekmachines en mobiele apparaten geoptimaliseerd. U heeft toegang tot een unieke product wat u verder nergens in Europa vindt.

 

Een greep uit onze modules

 

Fotogalerij

Foto's zeggen meer dan duizend woorden! Of het nu een productpresentatie is of een rondleiding door uw bedrijf, overtuig uw klanten vanaf het eerste moment met de mogelijkheden van uw bedrijf. Met een totaal van 12 foto's met onderschrift presenteert u uw bedrijf in een geanimeerde fotogalerij.

Informatie

Wat doet uw bedrijf en welke voordelen heeft u ten opzichte van uw concurrenten. In een kort overzicht kunt u meer in detail ingaan op de mogelijkheden van uw bedrijf en kort en bondig uw klanten overtuigen. De powerSITE maakt het mogelijk uw producten of uw diensten compact en overzichtelijk te presenteren.

Zoekwoorden

Bij het ontwikkelen van de powerSITE hebben we extra nadruk gelegd op de optimalisatie met betrekking op zoekmachines. Omdat iedere klant verschillend is en individuele eisen heeft op het gebied van vindbaarheid op Google, hebben wij de mogelijkheid om een maximum van 50 zoekwoorden te bepalen voor uw powerSITE.

 

Routeplanner

Wijs uw potentiŽle klant de snelste weg naar uw bedrijf! De powerSITE laat precies zien waar uw bedrijf gevestigd is en met de routeplanner module heeft uw klant u zo gevonden.

Contactformulier

Klantcontacten zijn belangrijk! Met de powerSITE heeft u direct een duidelijk contactformulier. Zit u niet te wachten op SPAM? U hoeft geen e-mailadres te vermelden. Het contactformulier is uitgerust met een beveiliging tegen SPAM. Zo houdt u uw mailbox schoon en opgeruimd.

Contactpersoon

Voor een persoonlijk contact geeft de powerSITE de mogelijkheid u of uw medewerkers voor te stellen. Zo heeft uw potentiŽle klant een direct een idee wie ze moeten spreken. Gekoppeld aan een foto worden de gegevens van de contactpersoon duidelijk weergegeven op de powerSITE.

 

Uw eigen kleuren

De powerSITE is op allerlei manieren op gebied van kleur en achtergrond individueel op uw wensen af te stellen. Zo behoud u uw "Corporate Identity"

Social Media

Natuurlijk bieden wij ook de mogelijkheid om uw sociale netwerken te koppelen aan de powerSITE. Of het nu Facebook, Twitter, LinkedIn of Google+, de link naar uw account is snel en eenvoudig gemaakt.

Inclusief Mobiele Versie

Geen website zonder mobiele versie... dat geldt ook voor de powerSITE. Het toenemend gebruik van mobiel internet vereist aanpassingen aan uw website. Of het nu smartphone is of tablet, de powerSITE levert voor ieder apparaat een optimale presentatie. Dit alles zonder tijdrovende aanpassingen van uw kant.